UniKrea - Studio för Uttryckandekonst och Livsfrågor

 Existentiella samtal om livsfrågor, Bildterapi, GIM, UttryckandeKonstterapi 

©UniKreaART

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor är bild, röst, rörelse, musik, poesi, sagor, myter, drömmar, berättande, samtal.

Unikrea - Studio för Uttryckandekonst och Livsfrågor

På Fjällgatan, med utblick över himmel och hav, och med en av Stockholms vackraste vyer, ligger UniKreas Studio för Uttryckandekonst och Livsfrågor.

I min studio finns möjlighet att stanna upp och lyssna inåt. Jag erbjuder samtal och skapande med utgångspunkt i existentiella frågor som livet och själva levandet konfronterar oss med. Genom att närma oss det vi inte förstår och våga samtala om och uttrycka  det vi helst vill undvika, växer vår förmåga att leva livet helt och meningsfullt.

I studion kan du utforska ditt inre via bild, musik, rörelse, röst och poesi, i grupp eller enskilt. Stiga in i mytens eller sagans värld och i lekandet uppnå läkande av oförlöst sorg, söka svar på existentiella frågor om livets uppkomst och mening, bearbeta smärtsamma upplevelser och separationer och upptäcka vilan och magin i skapandeprocessen. Där, i skapandet, upprättas balans mellan kropp och själ, vara och göra, känna och tänka, lyssna och uttrycka. 

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor är beläget på Fjällgatan 23B i Stockholm, 10 minuters promenad från Slussen. I min studio 3 trappor upp i huset, kan du njuta av ljuset och mötet mellan himmel och hav, och även vända blicken inåt, mot dina inre rum. Här kan vi samtala om det du längtar efter att förstå och behöver formulera och om du vill, också använda andra uttryck som bild, röst, rörelse, musik, poesi och drama, vilka alla ingår i uttryckandets konst. När våra sinnen, känslor, tankar och ord samverkar i formulerandet av vår livshistoria, blir resultatet ökad tillit och förankring i oss själva.

 UniKrea, Fjällgatan 23B, 116 28 Stockholm  Telefon:0708-407761       E-post:unikrea(at)uttryckandekonst.se  Hemsida:www.unikrea.se 
Bloggar: http://uttryckandekonst.blogspot.se  http://bildterapi.blogspot.se

UniKrea grundades 1986 av Nadja Gruberg, MA i  Expressive Arts Therapy, Dipl. Uttryckandekonst terapeut (SRUK), Dipl. Bildterapeut (SRBt), Fil.kand. i Pedagogik, Dramapedagog. Utbildad i GIM och Samtalsterapi. 

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor finns på Facebook.
 


Text och bild ©Nadja Gruberg 2016

©Nadja Gruberg 2011-2016


Min inriktning är samspelet tanke-känsla-handling, kropp-själ-ande, individ-kultur-samhälle.
Jag arbetar individuellt med unga vuxna, vuxna, 55+ och äldre, med längre och kortare terapier. Jag erbjuder även gruppterapi, existentiella samtal och sorgbearbetning, samt workshops på olika teman.

 

UniKrea grundades 1986 av Nadja Gruberg. Jag är specialicerad på existentiella frågor och sorgbearbetning via samtal och skapande uttryck.

Jag erbjuder även Uttryckandekonst terapi, GIM och Bildterapi, enskilt eller i grupp.

Information om mig, klicka här!

Aktuellt: 

Information om UniKreas verksamhet:

 

För reflektioner om livet och skapandet, se min blogg på uttryckandekonst.blogspot.com

För mer information, följ UniKrea på Facebook!   www.facebook.com/unikrea.art
 

UniKrea - Uttryckande Konst och Livsfrågor

 

 

Tillbaks till infosidan

 

All material on this page if not otherwise stated is
Copyright ©Nadja Gruberg/UniKrea 1999-2016

Fågelbilder, foton, text© Nadja Gruberg 1999-2016

Sidan uppdaterad i Firefox 7April 2016